System-Audio Saxo 5 Active (SÆT)

System-Audio har gjort det igen!

Skabt en trådløs højttaler, der er bedre end markedets bedste. Det var udfordringen for SAs designteam, da arbejdet med SA Saxo 5 active gik i gang.

Slaget skulle heldigvis ikke udkæmpes bag fjerne horisonter, for opgaven har været at overgå deres egen SA Saxo 1 active. Højttaleren der lige nu er kåret til Årets Bedste – det er kun indtil de kører SA Saxo % active

Prisen er for et sæt

kr. 5.999,00

Product ID: 68 Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , , , , , ,

SA Saxo 5 active bygger videre på den succesfulde formel, der har skabt den prisvindende SA Saxo 1 active. Ligesom sit ophav, er den nye 5´er bygget af træ, fordi det giver den bedste lyd. Højttaleren anvender den patenterede akustiske DXT-linse, der gør, at du kan nyde den gode lyd overalt i stuen.

For at gå foran med et godt eksempel, har SA arbejdet intenst med højttalerens strømforbrug og det er lykkedes at minimere stand by, så den kun er på 0.5 Watt. SA Saxo 5 active bruger dermed kun halvt så meget strøm i forhold til tilsvarende højttalere.

Oplevelsen sætter nye standarder

Hvis du aldrig har hørt din yndlingsmusik fra din smartphone gennem et par SA højttalere, så er det svært for dig at vide, hvad du er gået glip af.

Hvis du heller ikke har oplevet, hvordan gode højttalere kan forvandle TV-oplevelser til nærværende og gribende øjeblikke, så har vi en ny verden til dig.

SA Saxo 5 active er en fuldblods højttaler. En ægte performer, der ikke har ret meget til fælles med andre højttalere, der kan overføre musikken ved hjælp af Bluetooth.

Højttalerens kraftige forstærkere er udviklet af SA og er gennem musikalske, som du kender det fra rigtig HiFi. Her får du alt fra musikkens sarte detaljer, til stortrommens taktfaste dunk leveret i et lydbillede med overskud og nærvær.

For virkelig at flytte grænserne, har SA udviklet en ny 13 cm bashøjttaler med en ekstremt let membran, der får lydens nuancer til at fremstå tydeligt og klare.

Sammen med din smartphone, tablet eller computer, udgør et par SA Saxo 5 active højttalere et komplet og trådløst musiksystem. Mere skal der ikke til.

Du kan tilslutte dit TV til højttalerne og få en langt bedre lydoplevelse end TV’ets egne højttalere kan levere. Du kan bruge højttalerne sammen med en CD eller en DVD. Du kan tilslutte en subwoofer, hvis du vil have kraftigere bas og højttalerne kan endda oplade din mobiltelefon.

Tekniske specifikationer

Inputs Bluetooth 4.0 lossless aptX (CD kvalitet) AAC (Apple), WAV, MP3 320 kbps 2 optiske digitale 1 analog 3,5 mm stereo jack 1 analog stereo RCA Outputs 2 x 50 watts klasse D Frekvensområde: 50-25.000 Hz ( /- 3 dB) Subwoofer out 5V USB oplader Auto-sense Højttaler Bashøjttaler: 1 x 13 cm Diskanthøjttaler: 1 x 25 mm DXT akustisk linse Princip: 2-vejs basrefleks Dimensioner (BxHxD) cm: 16,5x28x23 cm Forberedt til vægbeslaget W.5

Farve

Hvid, Sort