Cart 0

HIFI

Hifi er mange ting.

Lydogkabel så dagens lys d. 25. juli 2016. Lyd og kabel signalerer alene ved sit navn, at dette er en specialiseret butik, der ikke gemmer sig bag et fancy eller sofistikeret navn, men vedstår sig at være det som det drejer sig om, nemlig god lyd med et tilbud om de rigtige kabler.

Lyd og kabel præsenterer  Hifi og High-end produkter fra deres adresse Reberbanevej 8, 8900 Randers C. Butikken har tilhørende webshop, således, at der kan bestilles kvalitets HIFI til rimelige priser, uanset hvor i landet du bor.

Lyd & Kabel

Fra webshoppen sælges kvalitets HIFI, og Lyd & Kabel kendes på sin særligt gode kundeservice, sin fleksibilitet, ærlighed, kundearrangementer, stabilitet og kvalitet. Har du særlige ønsker, så er du altid velkommen til, at kontakte Lyd & Kabel, som vil gøre sig de største bestræbelser for at opfylde netop dine ønsker. Det vil også være muligt at booke personlige demonstrationer af udstyr udenfor butikkens åbningstider, hvor butikken vil åbnes op kun med henblik på den enkelte demo.

Som med de bedste biler, så er der også HIFI produkter, som holder en pris og kvalitet, selv om de har en del år på bagen. Derfor vil det også være muligt, at vi kan tage brugt kvalitets HIFI i bytte for nye produkter, såfremt vi vurderer, at det er en kvalitet som vi kan stå inde for. Efter en gennemgang og optimering hos vores serviceværksted, vil disse retro produkter blive videresolgt via vores webshop www.lydogkabel.dk

Kvalitet

Lyd & Kabel produkter fra følgende brands:  Xavian, Atoll Electronique, Xindak, Rega, Parasound, System –Audio, Supra Cables, Electrocompaniet og Ortofon mv. Lyd og Kabel koncentrerer sig i første omgang om, at præsentere disse mærker for sine kunder, men vi holder os løbende ajour med andre spændende brands.

Lyd og kabel vil desuden være repræsenteret på diverse HIFI og HIGHEND messer i ind- og udland, hvor vi til dels vil præsentere vores egne produkter, men også holde os ajour med hvad der rører sig rundt om i verden indenfor god lyd og kabel.