Cart 0

HIFI

Hifi er mange ting.

Lydogkabel så dagens lys d. 25. juli 2016. Lyd og kabel signalerer alene ved sit navn, at dette er en specialiseret butik, der ikke gemmer sig bag et fancy eller sofistikeret navn, men vedstår sig at være det som det drejer sig om, nemlig god lyd med et tilbud om de rigtige kabler.

Lyd og kabel præsenterer  Hifi og High-end produkter fra sin fysiske butik, på adressen St. Voldgade 1F, 8900 Randers C. Butikken har tilhørende webshop, således, at der kan bestilles kvalitets HIFI til rimelige priser, uanset hvor i landet du bor.

Bag butikken står Dennis Bilici Sørensen, der altid har haft en særlig interesse for god lyd og på denne måde fører interessen et stort skridt videre. Dennis har forberedt butikken siden 2015, hvor han har været rundt hos både producenter og distributører for at finde lige den lyd, som han gerne vil lancere i sin butik. Butikken kan på åbningsdagen tilbyde følgende Brands; :  Xavian, Atoll Electronique, Xindak, Rega, Parasound, System –Audio, Supra Cables, Electrocompaniet og Ortofon.

Ved sin søgen på den gode lyd, er det også lykkedes ham, at finde producenter, som allerede inden hans åbning har vist ham den store tillid, at gøre ham og hans butik til distributør af lige netop deres produkter. Den anerkendte kinesiske producent Xindak og den ligeledes anerkendte franske producent Atoll Electronique har begge indgået aftale med Dennis om, at LYD&KABEL er nye distributører af deres produkter i Danmark. Skulle der sidde en ude i landet som kan se ideen i at blive forhandler af disse produkter, så er de velkomne til at kontakte Lyd & Kabel.

Lyd & Kabel

LYD&KABEL har også fået distributionsrettighederne til den italienske ingeniør Roberto Barletta`s højttalere Xavian som, der af mange i den øvrige del af Europa og Asien fremstår som et mesterværk i både lyd og snedkermæssig udførelse. Xavian produceres i Tjekkiet, hvor de udvikles og produceres. 

Ved personligt møde med Roberto er LYD&KABEL blevet distributør af denne vellyd, ikke bare i Danmark, men i hele Norden, så her skal der ud og opbygges et netværk, således at Xavian præsenteres for forbrugerne i de større nordiske byer som Oslo, Bergen, Helsinki, Tampere, Stockholm, Goteborg, København og Odense. 

Indtil videre, så vil den fysiske butik i Randers have åbnet to dage om ugen, mandag og torsdag, samt hver anden lørdag. Skulle behovet for yderligere åbningstider vise sig nødvendigt, så må jeg jo udvide åbningstiden, siger Dennis.

Ud over, at der fra både butikken og webshoppen sælges kvalitets HIFI, så skal butikken kendes på sin særligt gode kundeservice, sin fleksibilitet, ærlighed, kundearrangementer, stabilitet og kvalitet. Har du særlige ønsker, så er du altid velkommen til, at kontakte lyd og kabel, som vil gøre sig de største bestræbelser for at opfylde netop dine ønsker. Det vil også være muligt at booke personlige demonstrationer af udstyr udenfor butikkens åbningstider, hvor butikken vil åbnes op kun med henblik på den enkelte demo.

Som med de bedste biler, så er der også HIFI produkter, som holder en pris og kvalitet, selv om de har en del år på bagen. Derfor vil det også være muligt, at vi kan tage brugt kvalitets HIFI i bytte for nye produkter, såfremt vi vurderer, at det er en kvalitet som vi kan stå inde for. Efter en gennemgang og optimering hos vores serviceværksted, vil disse retro produkter blive videresolgt via vores butik og webshop www.lydogkabel.dk

Kvalitet

Som tidligere nævnt, så sælger Lydogkabel produkter fra følgende brands:  Xavian, Atoll Electronique, Xindak, Rega, Parasound, System –Audio, Supra Cables, Electrocompaniet og Ortofon. Lydogkabel koncentrerer sig i første omgang om, at præsentere disse mærker for sine kunder, men vi holder os løbende ajour med andre spændende brands.

Lyd og kabel vil desuden være repræsenteret på diverse HIFI og HIGHEND messer i ind- og udland, hvor vi til dels vil præsentere vores egne produkter, men også holde os ajour med hvad der rører sig rundt om i verden indenfor god lyd og kabel. 

Se hvad aviserne skrev om lyd og kabel:

http://amtsavisen.dk/randers/lydnoerd-paa-deltid
http://randersidag.dk/?Id=16326