System-Audio SubElectro 175 (STK)

SA SubElectro 175 bryder med traditionerne omkring aktive subwoofere. Her oplever du betydningen af hurtighed og præcision, der gør at bassen aldrig buldrer, men altid lyder dyb og præcis

kr. 4.999,00

Product ID: 256 Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , , , , , ,

Alle kender problemet med buldrende bas fra aktive subwoofere. Lyden bliver upræcis og det er svært at adskille forskellige lyde fra hinanden. Vigtige elementer i lyden forsvinder og selv forskellige instrumenter lyder ens. Sådan er det ikke med en SA SubElectro 175, for den gør en særlig indsats for hurtighed og præcision.

De to aktive subwoofere i SubElectro serien er usædvanligt alsidige. De er specialiseret i præcis gengivelse af dybe toner. Derfor kan de anvendes i en hjemmebiograf, hvor de vil tilføre energi og drama til filmoplevelsen. Helt usædvanligt for aktive subwoofere kan de også anvendes i et musikanlæg, hvor de yder en dybere og mere præcis bas end en almindelig højttaler kan tilbyde også selvom den er meget større. Den ekstreme indbyggede forstærker rummer en kraftig strømforsyning, der er i stand til at levere meget store effekter.

Bashøjttalerens magnet er mindst dobbelt så stor, som magneten i en almindelig aktiv subwoofer. Kabinettet er fremstillet af 25mm finéret MDF, for at opnå optimal stabilitet. På forsiden og i bunden er kabinettet yderligere forstærket, så tykkelsen henholdsvis er 35 og 50mm. Denne kombination af stor stabilitet, masser af forstærkereffekt og stor kontrol over bashøjttalerens membranbevægelser giver en utrolig energi og præcision, der er let at integrere i lyden fra dine øvrige højttalere.

Stuer på under 20 kvm. er akustisk vanskelige, for en almindelig aktiv subwoofer. Bassen bliver normalt for buldrende. Ved at omdanne SubElectro 175 til fungere efter trykkammerprincippet, har du langt større chance for, at nyde en tør, præcis og dyb basgengivelse i en lille stue.

Vi anbefaler, at du eksperimenterer med placeringen og indstillingen af din subwoofer. Intet (næsten) er så lækkert, som lyden af en subwoofer, der virkelig “integrerer sig” med klangen fra dine øvrige højttalere – og tilfører krop, størrelse og tyngde til gengivelsen. SubElectro 175 er i stand til at gøre dette job.

Tekniske specifikationer

Højttaler dimensioner (BxHxD) cm 35 x 35 x 35 Frekvensområde 30 – 160 Hz ( (- 3 dB) Delefilter 40 – 160 Hz (variabel 24 dB/okt.) Indbygget forstærker 380 Watt impuls Indgangsspænding 115 eller 230 Volt

Farve

Sort ask, hvid satin, Valnød

Levering

(Fjernlager normalt 2-4 dage)