System-Audio Saxo Sub 10

Med SA saxo sub 10 er du kommet langt, når du vil have en oplevelse af energi og dyb bas til din musik eller soundtracket på dine film.

Du kan bruge den sammen med en hvilken som helst højttaler i SA saxo familien, når du vælger højttalere til musiksystemet eller hjemmebiografen. Denne subwoofer fungerer både med små kompakte højttalere og med de gulvstående.

kr. 3.499,00

Product ID: 134 Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , , , , ,

En særlig årsag til den dybe og fyldige basgengivelse, skal findes i selve måden højttaleren er blevet til på. Ofte udvikles forstærkeren og bashøjttaleren hver for sig, men i SA saxo sub 10 er de udviklet sammen. Det betyder at samspillet mellem de to er udnyttet særlig godt. Læg dertil den særlige basrefleksport på subwooferens bagside, der gengiver de allerdybeste toner. Så har du en relativt kompakt subwoofer, der uden at få elregningen til at løbe løbsk, kan spille forbløffende højt med en særdeles overbevisende autoritet.

Farve

Hvid, Sort

Tekniske Specifikationer

Dimensioner (BxHxD) cm: 32 x 32 x 32 Indbygget forstærker: 100 Watt Finish: hvid højglans eller sort højglans Frekvensområde (- 3 dB): 35 – 120 Hz Kabinetprincip: basrefleks