Ikke på lager

System-Audio Saxo 5 (SÆT)

SA Saxo 5 er en charmerende højttaler. Den gør musikoplevelser nærværende og levende , og selvom den er firkantet, har den en rund personlighed.

Du vipper næsten automatisk med foden, når du oplever SA Saxo 5. Lyden er levende og engageret, og rytmen bæres på en sikker følelse af overskud og musikalitet.

Klangen inviterer til alt fra rock og intens elektronisk musik, til blød jazz eller sarte akustiske klangflader. Det er en højttaler, der sætter lyden foran alt andet.

DKK 3.998,00

Ryd
Product ID: 121 Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , , , , , ,

SA Saxo 5 er beregnet til at stå på en hylde, eller i en bogreol. Du kan også stille den på en højttalerfod, eller hænge den på væggen, ved hjælp af
vægbeslaget W.5
(tilbehør).

Højttalerens finish er en ægte højglanslakering i hvid eller sort, og foran sidder en sort stoframme, som beskytter højttalerenhederne. Stoframme med hvidt stof kan du købe som tilbehør.

SA Saxo 5 er en højttaler, der vil følge dig i mange år. Materialerne er gennemtestede, og hvis du vil, kan du tegne en gratis 7 års fabriksgaranti.

Tekniske Specifikationer

Belastbarhed: 150 Watt Impedans: 4-8 Ohm Følsomhed (1W / 1m): 87 dB Delefilter: 2200 Hz (24 dB/oct.) Diskant: T25DXT Bashøjttaler: W1404 saxo Princip: 2-vejs basrefleks Anbefalet forstærker: Min. 50 Watt Dimensioner kabinet (BxHxD) cm: 16.5 x 28 x 23 Anbefalet placering: Reol, væg, hylde, stander Finish: Højglans sort og højglans hvid

Farve

Hvid højglans, Sort højglans