Tilbud

(DEMO) System-Audio Mantra 5 (SÆT)

,

SA Mantra 5 er en lækker kompakthøjttaler, der lyder meget større end den er. Den er en nydelse at se på og med sin imponerende fyldige og musikalske lyd, inviterer den til mange timers nydelse i selskab med alverdens musik.

Den er lækker i enhver detalje, den lille SA Mantra 5. Den første fornemmelse af kvaliteten, får du på vægten. Den er tung, 6 kilo for at være helt præcis. Højttaleren er lavet i gode materialer og de er valgt for lydens skyld.

Den perfekte finish er en anden del af oplevelsen, og den findes i både højglans sort (lakeret og poleret 8 gange) samt satin hvid lakering og ægte valnød. En fin detalje er højttalerens stoframme, der klikker sig fast ved hjælp af usynlige magneter.

Højttaleren kan placeres på en hylde eller i bogreolen. Du kan hænge den på væggen, hvor SA har forberedt den til deres W5-beslag og du kan anbringe den på en højttalerstander (f.eks. FS4), hvis du vil have den absolut bedste lydkvalitet.
Prisen er for et sæt eksklusiv standere.

kr. 3.498,00

SA Mantra 5 er lavet til mennesker, der hører al slags musik. Den er en alsidig formidler af både elektronisk og akustisk musik, og den er særligt designet til at fungere i en relativt lille stue. Her vil den, i kombination med et musiksystem i en god kvalitet, levere en levende og nærværende oplevelse af de artister, du holder af.

Den kan også anvendes som højttaler i hjemmebiografen, hvor dens gode lydudstråling dækker hele stuen med lyd, mens lydens karaktér passer perfekt i løsninger, der kombinerer den med andre højttalere i mantra-familien.

Den bare 31 cm høje højttaler er en 2-vejs konstruktion. Bashøjttaleren på 13 cm er en speciel type, der kun findes i SA-højttalere. Den anvender en glasfibermembran med nogle fantastiske akustiske egenskaber, der er med til at give højttaleren sin nærværende og autentiske lyd.

Den imponerende basgengivelse stammer fra en kombination af bashøjttalerens motorsystem og dens bevægelige dele.

Her er kobberringe i magneten med til at fokusere det magnetfelt, der driver højttaleren og den mekaniske konstruktion tillader 2-3 gange mere bevægelse af membranen, end på en normal højttaler. Det er alt sammen med til at give en større lyd, end du normalt forventer af højttalere i denne størrelse.

Pris: ekskl. Standere

Farve

Hvid, Sort, Valnød

Tekniske Specifikationer

Belastbarhed: 140 Watt Frekvensområde /- 1.5 dB: 47-35.000Hz Impedans: 8 Ohm Følsomhed (1W / 1m): 88 dB Delefilter: 2200 Hz (24 dB/okt.) Diskant: 1 x TWG2504XS Bashøjttaler: 1 x W1508XL Q113 Princip: 2-vejs basrefleks Anbefalet forstærker: Min. 50 Watt Pakket: Parvis Vægt højttaler: 6 kg Dimensioner (BxHxD) cm: 17 x 31 x 22 Emballage dimensioner (BxHxD) cm: 28.6 x 38.2 x 44.8 Forsendelsesvægt (kg) Anbefalet placering: vægbeslag (W.5), gulvstander (FS4) eller hylde